Vedlikehold av MIE MENEMUI-smykker


De fleste av MIE MENEMUI smykker er laget av sterlingsølv 925 S, som enten er belagt med 18 karat gull, rosegull eller rhodium. Smykker trenger vedlikehold, og for å forlenge beleggets holdbarhet anbefales det at du passer på smykkene dine og bruker dem med omhu. Ved daglig bruk anbefaler vi derfor at du følger disse rådene:Ta alltid av deg smykkene før du legger deg.Ikke vask hendene mens du har på deg smykker, og ta dem alltid av deg før du dusjer, rengjør, driver med sport og lignende.

Når du ikke bruker smykkene, anbefaler vi at du oppbevarer dem i en tett stoffpose, plastpose eller lignende. Da unngår du at smykkene oksiderer.

Rengjør smykkene regelmessig. Til dette bruker du en myk klut, et nøytralt rengjøringsmiddel og lunkent vann. OBS! Perlesmykker må ikke utsettes for vaskemiddel og parfyme. Da vil de miste glansen.

Inkluder smykkene som det siste trinnet i din daglige skjønnhets rutine. Parfyme, sminke, hårspray, krem og oljer kan skade belegget på smykkene.Vi anbefaler også at forhandlerne våre deler denne informasjonen med kundene sine.

Oksidering
Sølvsmykker anløper over tid, noe som blir tydelig i form av mørke flekker. Dette er en naturlig prosess, ikke en reklamasjon.

Du kan rense smykket med lunkent vann, en myk tannbørste og et nøytralt oppvaskmiddel. Hvis smykket fortsatt er oksidert, kan du dyppe det i flytende sølvrens (silverdip) i maksimalt fem sekunder. Deretter må du skylle smykket i vann og pusse det med en tørr og myk klut. Prosessen kan gjentas, men du må aldri la smykket ligge i rensevæsken lenger enn anbefalt, siden sølvsmykker med belegg kan miste fargen. OBS! Sølvrens kan kjøpes i velassorterte supermarkeder eller ta kontakt med oss.

Hvis smykket oksiderer i løpet av 14 dager, må du kontakte kundeservice på info@miemenemui.com